My Day

Maak een afspraak in onze winkel

Jouw trouwjurk zal passen bij jouw persoonlijkheid zodat je het gevoel niet hebt verkleed te zijn!

Heeft u een bruiloft, galabal, chique diner of eindejaarsfeesten in het vooruitzicht? In onze winkel helpen we u graag verder met jullie zoektocht naar de jurk van uw dromen. Bij confectiezaak My day kan u kiezen uit een collectie dat alle prijsklassen omvat.

We zijn gespecialiseerd in feestelijke kleding, accessoires, bruiloften en ook communies. Voor ons is het ook belangrijk dat elk iemand bij ons terecht kan, met elk budget en dus ook met elke maat, want, wij zijn allemaal mooi!
BELANGRIJK voor mij is u te kunnen verder helpen naar het uitzoeken van de trouwjurk die ja zegt tegen u, of het galakleed waar uw vriendinnen zot van zijn! Uw suitekleed moeders, eentje waar u zich goed in voelt, het eerste communiekleedje van uw prinsesje, voor jullie prachtige bruidskindjes, uw doopkleedje, kortom, een mooie jurk voor iedereen om naar die ene onvergetelijke dag toe te gaan!

Een belangrijke dag in het vooruitzicht?
Ik help u graag verder!

Maak een afspraak!
Gaëlle is een geweldige dame en gastvrouw die iedereen op zijn gemak kan stellen. Ze heeft superveel geduld en verstand van zaken. Zonder te vragen naar mijn maat, wist zij perfect wat bij me ging passen. En geloof me, ik heb geen modelmaatje. Het was dan ook fijn dat ze jurken in voorraad had die ook écht mijn pasmaat waren, dit doet heel veel. Ze vroeg de juiste dingen om te weten te komen wat mogelijks mijn droomjurk kon zijn en bij de eerste jurk wist ik het eigenlijk al bijna meteen. Dit is dan ook mijn keuze geworden! Ook de pasbeurten waren heel fijn, ze zorgde ervoor dat ik me zelfzekerder voelde. Ik zou iedereen aanbevelen om hier een jurk te komen kiezen en passen!
ElineVdd
Héél behulpzaam,en ook in coronatijden (wanneer er niemand mocht/kon meekomen) gaf ze mij advies waar kon en niet te vergeten een super gevoel, wat voor bruidjes toch ook heel belangrijk is! Mijn mama en mijn bruidsmeisjes hebben ondertussen toch ook al hun mening gegeven van het resultaat en waren ook héél enthousiast! Vrijdag is mijn grote dag dus foto zal later nog volgen 😍 Dank u wél Gaëlle!!
Ilse Maeckelbergh
Heel vriendelijke en behulpzame dame en eerlijk. Winkel heel netjes en veel keus aan kleren. Een aanrader. Toegang voor gehandicapten.
Vermeire Anita

Openingsuren

Maandag
op afspraak
dinsdag
op afspraak
Woensdag
Gesloten
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
op afspraak
Zondag
Gesloten
Ook gesloten op feestdagen
WIJ ZIJN ENKEL OPEN OP AFSPRAAK OM JULLIE BETER TE BEDIENEN
 

OPGELET, WIJ ZIJN ENKEL OPEN OP AFSPRAAK, DIT OM JULLIE NOG BETER EN IN FAMILIALE SFEER TE KUNNEN BEDIENEN

PLAN ZEKER TIJDIG JULLIE AFSPRAAKJE IN VIA ONZE WEBSITE,TELEFONISCH OF VIA FACEBOOK

 

 

 


Maak je afspraak

 U kan contact opnemen met ons via telefoon 0477 56 73 11 en via mail op info@my-day.be
 

My Day
Brusselsesteenweg 141
1730 Asse
ENKEL OPEN OP AFSPRAAK