My Day

Over ons

Mijn naam is Gaëlle,na jaren lange ervaring te hebben opgedaan in een bruidszaak heb ik in 2015 beslist om ook zelf één van mijn dromen waar te maken en daar maakt u deel van uit want uw tevredenheid maakt mijn geluk! Meer en meer mensen hebben een tekort aan zelfvertrouwen,daardoor durven sommigen geen winkels meer op te zoeken. Ik ontvang jullie met open armen in een gezellige sfeer,waar jullie geen angsten moeten hebben. Jullie zijn ALLEMAAL belangrijk voor mij!!

You were born to be real not to be perfect!

Uit onze comfortzone treden is niet gemakkelijk. Daarom is het belangrijk bij het zoeken naar uw jurk om iets te kiezen wat bij jouw persoonlijkheid past zodat u niet het gevoel krijgt verkleed te zijn en daarbij help ik u maar al te graag. Een persoon die zich mooi en zichzelf voelt,straalt dit ook uit!

Do what makes your soul happy!

Bij ons is iedereen welkom,aantallen tellen niet. Vaak wordt er gezegd niet te veel volk mee te brengen,het brengt je in de war. Ook weer daar mag u bij ons zijn wie u bent. De ene heeft graag weinig volk mee,voor de andere zijn meerdere meningen van belang. Blijf wie je bent! WELKOM!

A few things helpful to know!

Begin tijdig met het plannen van uw pasafspraken,U bent snel 1 maand verder en de besteltijden voor trouwjurken bedraagt gemiddeld 5 maanden. Als je foto's maakt is wat je in het echt ziet altijd meer gedetailleerd en oogt dus anders dan op gsm foto. Als je van schoen wenst te veranderen ga van hak naar plateau en liefst niet naar plat want een comfortabele lengte in uw jurk zorgt voor een zorgeloze avond.
My Day
Brusselsesteenweg 141
1730 Asse
ENKEL OPEN OP AFSPRAAK